Kepta žuvis su svogūnais ir folija pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kepta žuvis su svogūnais ir folija

Žuvis su citrinos griežinėliais ir aromatiniais prieskoniais - puikus pasirinkimas lengviems ir dietiniams pietums. Šį patiekalą galima ruošti kaip garnyrą prie bet kokios košės: ryžių, grikių ar bulguro. Žuvis yra baltymų šaltinis, todėl besilaikantiems sveikos gyvensenos šis receptas gali praversti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta žuvis su svogūnais ir folija Žingsnis 1
Paimkite žuvį ir maždaug 1,5 cm atstumu vienas nuo kito padarykite pjūvius. Pabarstykite druska, pipirais ir prieskoniais. Įtrinkite žuvį iš vidaus ir iš išorės. Į kiekvieną pjūvį įdėkite po citrinos ir svogūno griežinėlį.

Žingsnis 2

Kepta žuvis su svogūnais ir folija Žingsnis 2
Į žuvies vidų įdėkite svogūną. Išspauskite citrinos sultis ir užpilkite jas ant žuvies. Žuvį sandariai uždarykite folijoje. Kepkite patiekalą įkaitintoje orkaitėje 45 minutes arba kol iškeps. Išimkite žuvį iš orkaitės ir leiskite jai pailsėti. Išvyniokite foliją ir patiekite žuvį su garnyru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos