Publikavimo data: 2025-08-19
Kepta žuvis su svogūnais ir morkomis
Mėgstu žuvį. Renkuosi rūšis su kuo mažiau kaulų. Miltai, mano nuomone, yra skanūs, o kaina priimtina.
Žingsnis 1
Išvalykite žuvį, nuplaukite ir pašalinkite pelekus.
Žingsnis 2
Miltus supilkite į lėkštę ir suberkite druską. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite augalinį aliejų. Įkaitinkite keptuvę. Supjaustykite žuvį dideliais gabalais. Pamirkykite miltuose ir dėkite į karštą aliejų. Kepkite po 10 minučių iš abiejų pusių.
Žingsnis 4
Kol žuvis kepa, kitoje keptuvėje aliejuje pakepinkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną.
Žingsnis 5
Sutarkuokite morkas stambia tarka ir sudėkite prie svogūnų.
Žingsnis 6
Pagardinkite druska ir išmaišykite. Kepkite apie 10 minučių.
Kategorijos