Kepta žuvis su svogūnais ir morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kepta žuvis su svogūnais ir morkomis

Mėgstu žuvį. Renkuosi rūšis su kuo mažiau kaulų. Miltai, mano nuomone, yra skanūs, o kaina priimtina.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Kepta žuvis su svogūnais ir morkomis Žingsnis 1
Išvalykite žuvį, nuplaukite ir pašalinkite pelekus.

Žingsnis 2

Kepta žuvis su svogūnais ir morkomis Žingsnis 2
Miltus supilkite į lėkštę ir suberkite druską. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Kepta žuvis su svogūnais ir morkomis Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite augalinį aliejų. Įkaitinkite keptuvę. Supjaustykite žuvį dideliais gabalais. Pamirkykite miltuose ir dėkite į karštą aliejų. Kepkite po 10 minučių iš abiejų pusių.

Žingsnis 4

Kepta žuvis su svogūnais ir morkomis Žingsnis 4
Kol žuvis kepa, kitoje keptuvėje aliejuje pakepinkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną.

Žingsnis 5

Kepta žuvis su svogūnais ir morkomis Žingsnis 5
Sutarkuokite morkas stambia tarka ir sudėkite prie svogūnų.

Žingsnis 6

Kepta žuvis su svogūnais ir morkomis Žingsnis 6
Pagardinkite druska ir išmaišykite. Kepkite apie 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos