Publikavimo data: 2025-08-16
Keptas avokadas
Avokadas yra sveikų riebalų, vitaminų ir mikroelementų šaltinis. Jis turi daug kitų įdomių pavadinimų: miško sviestas, aligatoriaus kriaušė. Indijoje jis vadinamas "vargšo karve" dėl to, kad avokadas teikia daug naudos ir gerai pasotina. 1998 m. rugsėjį avokadas buvo įtrauktas į Gineso rekordų knygą kaip maistingiausias vaisius pasaulyje.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Padidinkite avokado ertmę, kad tilptų trynys. Į ertmę įpilkite šiek tiek kečupo ir tolygiai paskirstykite. Sūrį sutarkuokite smulkia tinklelio tarka. Padalykite jį į dvi dalis.
Žingsnis 2
Sudėkite patiekalą ir iškepkite. Pusę sūrio užtepkite ant avokado įdubimų. Tada supilkite ten trynius, ant viršaus užbarstykite likusį sūrį. Kepkite avokadą iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Kategorijos