Keptas ešerys su morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Keptas ešerys su morkomis

Jei norite paskanauti gardžios keptos žuvies, kepkite jūros ešerius. Jis puikiai tinka karštiems patiekalams gaminti. Be to, jūros ešerys yra labai sveikas! Jame yra daug žmogui reikalingų baltymų, vitaminų ir mikroelementų. Iškepkite ešerį su svogūnais ir morkomis orkaitėje pagal šį receptą. Citrina žuviai suteiks citrusinių natų, o sviestas ją padarys sultingą ir minkštą. Prie ešerių pridėkite pasirinktą garnyrą. Tai bus skanus patiekalas pietums arba vakarienei.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptas ešerys su morkomis Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais, o morkas - plonais 1-2 mm storio apskritimais.

Žingsnis 2

Keptas ešerys su morkomis Žingsnis 2
Sudėkite svogūnus į kepimo indą. Ant svogūnų pagalvės sudėkite jūros ešerių filė. Apšlakstykite žuvį citrinos sultimis, druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Keptas ešerys su morkomis Žingsnis 3
Ant ešerių tolygiai išdėliokite morkų griežinėlius, tada ant viršaus uždėkite sviesto griežinėlius. Pašaukite ešerį į 180 °C temperatūros orkaitę 25-30 min.

Žingsnis 4

Keptas ešerys su morkomis Žingsnis 4
Keptas ešerys su morkomis paruoštas. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos