Publikavimo data: 2024-06-24
Keptas karpis su bulvių salotomis
Neįprastai patiekiamas patiekalas puikiai tiks naujametiniam stalui - kiekvienas svečias gaus po porciją neįtikėtinai švelnios žuvies ir šviežių salotų. Tam neįmanoma atsispirti! Patiekalas ne tik gražus ir skanus, bet ir gana sveikas, nes karpiuose yra omega-3, o daržovės turi daug naudingų mineralų ir vitaminų. Šis receptas gali tapti jūsų firminiu receptu, visų ingredientų galima nusipirkti bet kurioje parduotuvėje.
Žingsnis 1
Nuplaukite bulves ir morkas ir sudėkite jas virti.
Žingsnis 2
Žuvį supjaustykite nedideliais gabalėliais. Pagardinkite druska ir pipirais. Dubenyje šakute suplakite pieną ir kiaušinius.
Žingsnis 3
Kiekvieną žuvies gabalėlį pakaitomis pamerkite į miltus, tada į kiaušinio mišinį ir po to į džiūvėsėlius.
Žingsnis 4
Į keptuvę įpilkite aliejaus ir pastatykite ant kaitros. Kai aliejus įkaista, kepkite žuvį, kas 3 minutes apversdami. Tęskite, kol žuvis iškeps
Žingsnis 5
Smulkiais kubeliais supjaustykite morkas, bulves, dešrą ir marinuotus agurkus. 1 arbatinį šaukštelį garstyčių sumaišykite su majonezu, į gautą mišinį sudėkite supjaustytas daržoves ir žaliuosius žirnelius. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Gautas salotas perkelkite į kvadratinę formą ir sutrinkite šaukštu.
Kategorijos