Publikavimo data: 2024-06-09
Keptas lašišos kepsnys su daržovėmis
Keptas lašišos kepsnys su daržovėmis - puikus skanaus, originalaus ir sotaus patiekalo variantas bet kokiam šventiniam stalui. Švelnūs ir sultingi žuvies gabaliukai puikiai dera su keptomis daržovėmis ir žolelėmis, o česnakas šiam patiekalui suteikia aštrumo ir pikantiškumo. Kadangi patiekalas kepamas folijoje, jame išlieka visi produktų skoniai. Keptas lašišos kepsnys su daržovėmis idealiai tinka sveikos gyvensenos besilaikantiems žmonėms.
Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite maždaug 150 g sveriančiais gabalėliais. Paprikas ir morkas supjaustykite griežinėliais, pomidorus ir svogūnus - mažais kubeliais. Smulkiai supjaustykite česnaką ir krapus. Visus šiuos ingredientus sumaišykite.
Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite folija ir sudėkite ant jos žuvį, apteptą augaliniu aliejumi ir prieskoniais. Ant viršaus sudėkite paruoštas daržoves ir žoleles. Folijos kraštus dailiai užriškite ir 30 minučių pašaukite į orkaitę.
Kategorijos