Publikavimo data: 2024-10-12
Keptas moliūgas su krevetėmis ir grietinėlės padažu
Kreminis moliūgų padažas ir taip skanias keptas krevetes paverčia fantastiškomis. Moliūgas padažui suteikia saldumo ir švelnios konsistencijos, o sviestas ir pienas - kreminio skonio. Nežinant sudėties, sunku suprasti, kad padaže yra moliūgų. Patiekalą galima patiekti su bet kokiu garnyru. Receptas puikus - nebrangus, greitas, skanus.
Žingsnis 1
Krevetes pasūdykite ir pabarstykite prieskoniais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Kepkite krevetes ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Dėkite jas ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Žingsnis 2
Supilkite pieną į puodą ir sudėkite sviestą. Išmaišykite ir kaitinkite ant silpnos ugnies, kol sviestas ištirps. Tada, vis dar maišant, suberkite druską, miltus ir moliūgų tyrę. Išmaišykite mišinį iki vientisos masės ir užvirinkite, bet neužvirkite. Nuimkite nuo ugnies.
Kategorijos