Keptas obuolių pyragas "Brolių pyragas" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Keptas obuolių pyragas "Brolių pyragas"

Didelės įmonės patiekalas. Kvapnūs, skanūs, sultingi, o svarbiausia - lengvai paruošiami pyragai. Jie pagyvins bet kurį jūsų pietų ar šventinį stalą.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
92 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptas obuolių pyragas "Brolių pyragas" Žingsnis 1
Iš miltų, vandens, aliejaus, mielių, cukraus ir druskos užminkykite tešlą.

Žingsnis 2

Padėkite tešlą 30 minučių šiltoje vietoje. Palaukite, kol ji pakils.

Žingsnis 3

Keptas obuolių pyragas "Brolių pyragas" Žingsnis 3
Padalykite tešlą į 2 dalis dviem pyragams.

Žingsnis 4

Keptas obuolių pyragas "Brolių pyragas" Žingsnis 4
Kiekvieną gabalėlį iškočiokite, ant viršaus uždėkite griežinėliais supjaustytų obuolių ir cukraus mišinio. Formuokite pyragą, kaip parodyta nuotraukoje.

Žingsnis 5

Keptas obuolių pyragas "Brolių pyragas" Žingsnis 5
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Kepimo skardą patepkite aliejumi ir sudėkite į ją pyragėlius. Perimetrą pradurkite dantų krapštuku. Pašaukite į orkaitę 50 minučių.

Žingsnis 6

Paruoštą pyragą 10 minučių uždenkite rankšluosčiu. Taip pyragas bus minkštesnis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos