Publikavimo data: 2024-06-24
Keptas obuolių pyragas "Brolių pyragas"
Didelės įmonės patiekalas. Kvapnūs, skanūs, sultingi, o svarbiausia - lengvai paruošiami pyragai. Jie pagyvins bet kurį jūsų pietų ar šventinį stalą.
Žingsnis 1
Iš miltų, vandens, aliejaus, mielių, cukraus ir druskos užminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Padėkite tešlą 30 minučių šiltoje vietoje. Palaukite, kol ji pakils.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į 2 dalis dviem pyragams.
Žingsnis 4
Kiekvieną gabalėlį iškočiokite, ant viršaus uždėkite griežinėliais supjaustytų obuolių ir cukraus mišinio. Formuokite pyragą, kaip parodyta nuotraukoje.
Žingsnis 5
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Kepimo skardą patepkite aliejumi ir sudėkite į ją pyragėlius. Perimetrą pradurkite dantų krapštuku. Pašaukite į orkaitę 50 minučių.
Žingsnis 6
Paruoštą pyragą 10 minučių uždenkite rankšluosčiu. Taip pyragas bus minkštesnis.
Kategorijos