Keptas tunas su bulvėmis rankovėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Keptas tunas su bulvėmis rankovėje

Žuvis yra pagrindinis baltymų šaltinis. Ne visi žino, kaip ją tinkamai paruošti, todėl jos nemėgsta. Rankovėje su bulvėmis kepti tuno kepsniai - įrodymas, kad žuvis gali būti labai skani ir sultinga. Svarbu rinktis šviežią žuvį ir skanias jaunas bulves.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
103 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptas tunas su bulvėmis rankovėje Žingsnis 1
Dideliame dubenyje sumaišykite susmulkintą svogūną, bulves, tuno gabalėlius ir prieskonius su grietine. Viską sumaišykite ir įdėkite į rankovę. Ant viršaus užtepkite sviesto gabalėlių ir užriškite rankovę virvele ar kita medžiaga. Padėkite ją ant kepimo skardos ir užpilkite dviem puodeliais vandens.

Žingsnis 2

Keptas tunas su bulvėmis rankovėje Žingsnis 2
Dėkite skardą į įkaitintą orkaitę, kad iškeptų. Po 20 minučių atsargiai apverskite paketą ir kepkite dar 20-25 minutes. Po šio laiko išimkite indą iš orkaitės ir leiskite atvėsti. Išdėliokite karštus ir papuoškite alyvuogėmis, žolelėmis ir vyšniniais pomidorais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos