Keptas upėtakis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Keptas upėtakis

Tai sveika, greita ir skanu.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Keptas upėtakis Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Keptas upėtakis Žingsnis 2
Išvalykite žuvį ir supjaustykite ją kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 3

Keptas upėtakis Žingsnis 3
Žuvį papipirinkite.

Žingsnis 4

Keptas upėtakis Žingsnis 4
Ant folijos išdėliokite svogūnus, tada - svogūnais įdarytą žuvį ir taip pat pabarstykite svogūnais.

Žingsnis 5

Keptas upėtakis Žingsnis 5
Kiekvieną žuvies gabalėlį suvyniokite į foliją ir dėkite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 45 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos