Keptas upėtakis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Keptas upėtakis

Švelnus upėtakių skonis patiks visiems.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Keptas upėtakis Žingsnis 1
Žuvį nuvalykite ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Keptas upėtakis Žingsnis 2
Sudėkite visus ingredientus (pusę citrinos supjaustykite griežinėliais ir išspauskite ant žuvies) ir gerai išmaišykite. Palikite marinuotis 1 valandą.

Žingsnis 3

Keptas upėtakis Žingsnis 3
Dėkite ant kepimo skardos ir kepkite 20-25 minutes 200 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos