Publikavimo data: 2025-08-20
Keptas upėtakis
Žuvis yra maistas, kuriame gausu vitaminų ir svarbių mikroelementų. Žuvyje esantis fosforas labai naudingas tiek suaugusiesiems, tiek vaikams. Todėl žuvis būtina kiekvieno žmogaus mityboje. Šį receptą gali paruošti kiekvienas, žuvis gaunasi skani ir minkšta.
Žingsnis 1
Žuvį nuplaukite, nuvalykite ir supjaustykite kepsniais.
Žingsnis 2
Sudėkite žuvį į puodą. Įberkite druskos, česnako ir citrinos sulčių. Gerai išmaišykite rankomis ir palikite marinuotis 10 minučių.
Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę supilkite aliejų (augalinį arba alyvuogių). Kiekvieną kepsnį apvoliokite miltuose ir dėkite į keptuvę. Apkepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos