Keptas upėtakis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Keptas upėtakis

Žuvis yra maistas, kuriame gausu vitaminų ir svarbių mikroelementų. Žuvyje esantis fosforas labai naudingas tiek suaugusiesiems, tiek vaikams. Todėl žuvis būtina kiekvieno žmogaus mityboje. Šį receptą gali paruošti kiekvienas, žuvis gaunasi skani ir minkšta.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
201 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Keptas upėtakis Žingsnis 1
Žuvį nuplaukite, nuvalykite ir supjaustykite kepsniais.

Žingsnis 2

Keptas upėtakis Žingsnis 2
Sudėkite žuvį į puodą. Įberkite druskos, česnako ir citrinos sulčių. Gerai išmaišykite rankomis ir palikite marinuotis 10 minučių.

Žingsnis 3

Keptas upėtakis Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę supilkite aliejų (augalinį arba alyvuogių). Kiekvieną kepsnį apvoliokite miltuose ir dėkite į keptuvę. Apkepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos