Keptas upėtakis majonezo ir česnakų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Keptas upėtakis majonezo ir česnakų padaže

Keptas upėtakis majonezo ir česnakų padaže - patiekalas tikriems gurmanams, puikiai derantis su bet kokiais garnyrais, o pats savaime labai sotus, maistingas ir sveikas. Dėl tinkamo terminio apdorojimo žuvis išsaugo visas naudingąsias savybes. Joje yra labai daug vitaminų, mineralinių medžiagų, taip pat Omega-3 ir Omega-6 riebalų rūgščių.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptas upėtakis majonezo ir česnakų padaže Žingsnis 1
Žuvies filė įtrinkite druska ir pipirais, kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite gabalėlius oda žemyn ant dugno.

Žingsnis 2

Keptas upėtakis majonezo ir česnakų padaže Žingsnis 2
Paruoškite padažą sumaišydami smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką su majonezu. Šiuo mišiniu aptepkite žuvį. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir kepkite apie 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos