Publikavimo data: 2024-10-13
Keptas upėtakis majonezo ir česnakų padaže
Keptas upėtakis majonezo ir česnakų padaže - patiekalas tikriems gurmanams, puikiai derantis su bet kokiais garnyrais, o pats savaime labai sotus, maistingas ir sveikas. Dėl tinkamo terminio apdorojimo žuvis išsaugo visas naudingąsias savybes. Joje yra labai daug vitaminų, mineralinių medžiagų, taip pat Omega-3 ir Omega-6 riebalų rūgščių.
Žingsnis 1
Žuvies filė įtrinkite druska ir pipirais, kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite gabalėlius oda žemyn ant dugno.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą sumaišydami smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką su majonezu. Šiuo mišiniu aptepkite žuvį. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir kepkite apie 20 minučių.
Kategorijos