Kepti apkepti žiediniai kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepti apkepti žiediniai kopūstai

Kepti žiediniai kopūstai yra aštraus skonio ir traškios plutelės, minkšti viduje ir traškūs išorėje, tiesiog tirpsta burnoje. Šis sveikas ir skanus užkandis pavergs visus.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
49 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Kepti apkepti žiediniai kopūstai Žingsnis 1
Atskirkite žiedinio kopūsto žiedynus ir išvirkite juos pasūdytame vandenyje. Virkite 10 minučių.

Žingsnis 2

Kepti apkepti žiediniai kopūstai Žingsnis 2
Du kiaušinius suplakite šakute.

Žingsnis 3

Kepti apkepti žiediniai kopūstai Žingsnis 3
Dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius, džiovintą česnaką, druską ir maltus pipirus. Į šį mišinį taip pat įmaišau tarkuoto kietojo sūrio.

Žingsnis 4

Kepti apkepti žiediniai kopūstai Žingsnis 4
Virtus žiedinius kopūstus pamerkite į kiaušinį, tada į miltus.

Žingsnis 5

Kepti apkepti žiediniai kopūstai Žingsnis 5
Tada kopūstus pamerkite į duonos mišinį.

Žingsnis 6

Kepti apkepti žiediniai kopūstai Žingsnis 6
Sudėkite kopūstus ant pergamentinio popieriaus ir kepkite 25 minutes 190 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos