Publikavimo data: 2025-08-18
Kepti apkepti žiediniai kopūstai
Kepti žiediniai kopūstai yra aštraus skonio ir traškios plutelės, minkšti viduje ir traškūs išorėje, tiesiog tirpsta burnoje. Šis sveikas ir skanus užkandis pavergs visus.
Žingsnis 1
Atskirkite žiedinio kopūsto žiedynus ir išvirkite juos pasūdytame vandenyje. Virkite 10 minučių.
Žingsnis 2
Du kiaušinius suplakite šakute.
Žingsnis 3
Dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius, džiovintą česnaką, druską ir maltus pipirus. Į šį mišinį taip pat įmaišau tarkuoto kietojo sūrio.
Žingsnis 4
Virtus žiedinius kopūstus pamerkite į kiaušinį, tada į miltus.
Žingsnis 5
Tada kopūstus pamerkite į duonos mišinį.
Žingsnis 6
Sudėkite kopūstus ant pergamentinio popieriaus ir kepkite 25 minutes 190 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos