Kepti aštuonkojo čiuptuvai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Kepti aštuonkojo čiuptuvai.

Aštuonkojų čiuptuvai priklauso Viduržemio jūros regiono virtuvei. Pakrantėje ruošiami šviežiai sugauti aštuonkojai, o ten, kur nėra jūros, galima ruošti tik šaldytą jūros gėrybių variantą. Aštuonkojų mėsoje yra daug baltymų, omega-3 ir cinko. Laikydamiesi pamečiui pateikto aštuonkojo gaminimo recepto, lengvai išmoksite jį paruošti. Moliuską reikia išvirti, o tada apkepti česnakiniame padaže. Visas procesas užtruks tik 15 minučių.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti aštuonkojo čiuptuvai. Žingsnis 1
Apkepkite aštuonkojo čiuptuvus. Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir kepkite aštuonkojo čiuptuvus po 1 minutę iš kiekvienos pusės, kol paruduos.

Žingsnis 2

Kepti aštuonkojo čiuptuvai. Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Susmulkinkite česnaką, sutarkuokite citriną ir išspauskite iš jos sultis. Įdėkite česnaką ir žievelę į aštuonkojį. Patiekalą patroškinkite 1 minutę.

Žingsnis 3

Kepti aštuonkojo čiuptuvai. Žingsnis 3
Baigkite virti moliuskų troškinį. Nuimkite keptuvę nuo ugnies, supilkite citrinos sultis ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos