Publikavimo data: 2025-08-16
Kepti avokadai
Kepti avokadai - neįtikėtinai skanus riešutų skonio ir kreminės konsistencijos užkandis. Šis patiekalas dažniausiai ruošiamas keptuvėje, tačiau yra ir receptų, kai kepama džiūvėsėliuose arba orkaitėje. Kepti avokadai gali būti tiek pavieniai, tiek kaip ansamblio su daržovėmis ar grybais dalis. Dažniausiai užkandis papildomas česnaku, garstyčiomis, aštriu aitriųjų paprikų padažu, pomidorų pasta arba majonezo padažu.
Žingsnis 1
Paruoškite džiūvėsėlius. Sumaišykite miltus ir druską ir supilkite į plokščią dubenį. Į kitą dubenį supilkite džiūvėsėlius. Trečiame dubenyje suplakite kiaušinius.
Žingsnis 2
Apkepkite avokadą. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Tuo tarpu avokado griežinėlius apibarstykite miltų mišiniu, tada pamerkite į leesoną ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Paruoštus griežinėlius kepkite, kol paruduos. Šiek tiek nusausinkite ant popierinių rankšluosčių.
Kategorijos