Kepti avokadai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-03

Kepti avokadai receptas

Avokadas yra nesaldus vaisius, kurio tekstūra šiek tiek primena sviestą. Jame yra riebalų, kurie padeda organizmui kurti naujas ląsteles. Paruoškite keptą avokadą kaip sveiką bulvyčių pakaitalą, lengvą užkandį ar naują garnyro variantą. Šis patiekalas puikiai tinka vakarėliui ar furšetui.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
583 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
61 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti avokadai receptas Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus. Nuplaukite avokadą, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, nulupkite, peiliu arba šakute pašalinkite kauliuką.

Žingsnis 2

Kepti avokadai receptas Žingsnis 2
Avokadą supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 3

Kepti avokadai receptas Žingsnis 3
Tada paruoškite tešlą: dubenėlyje šakute įmuškite kiaušinį kartu su cukrumi, druska ir pipirais. Avokado griežinėlius pirmiausia pamirkykite miltuose, paskui - kiaušinyje. Tada dar kartą pamirkykite skilteles miltuose.

Žingsnis 4

Kepti avokadai receptas Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę arba gilią keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite avokado griežinėlius po 3 minutes iš kiekvienos pusės.Norėdami sužinoti, kada aliejus yra tinkamos temperatūros, įmeskite į jį mažą duonos gabalėlį. Tinkamai įkaitinta duona tuoj pat įkais ir greitai iškeps iki aukso spalvos.

Žingsnis 5

Kepti avokadai receptas Žingsnis 5
Iškeptus auksinius griežinėlius 2 minutes padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pasišalintų aliejaus perteklius.

Žingsnis 6

Kepti avokadai receptas Žingsnis 6
Kepti avokadų griežinėliai paruošti. Patiekite juos papuošę smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais.

Žingsnis 7

Kepti avokadai receptas Žingsnis 7
Patiekite avokadą ant plokščios lėkštės, o viduryje uždėkite dubenėlį sojų padažo ir sezamo sėklų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos