Kepti cukinijų traškučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Kepti cukinijų traškučiai

Cukinijų traškučiai bus puiki traškučių alternatyva visiems sveikos mitybos gerbėjams. Aromatingi traškūs cukinijų griežinėliai tinka ir salotoms, ir savarankiškam vasaros užkandžiui. Paimkite sezoninę cukiniją, pabarstykite ją mėgstamu sūriu ir mėgaukitės nekenkdami savo figūrai!
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
85 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Cukiniją supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Dubenyje sumaišykite druską, pipirus ir tarkuotą sūrį. Į kitą dubenį supilkite alyvuogių aliejų.

Žingsnis 3

Kiekvieną cukinijos apskritimą pamirkykite aliejuje, tada apvoliokite sausame mišinyje ir dėkite ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos.

Žingsnis 4

Kepkite traškučius 30-40 minučių 150 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, pietūs, popietė, vakarienė, užkandis, traškučiai, karšti patiekalai naujiems metams, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos