Publikavimo data: 2024-04-28
Kepti cukinijų traškučiai
Cukinijų traškučiai bus puiki traškučių alternatyva visiems sveikos mitybos gerbėjams. Aromatingi traškūs cukinijų griežinėliai tinka ir salotoms, ir savarankiškam vasaros užkandžiui. Paimkite sezoninę cukiniją, pabarstykite ją mėgstamu sūriu ir mėgaukitės nekenkdami savo figūrai!
Žingsnis 1
Cukiniją supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite druską, pipirus ir tarkuotą sūrį. Į kitą dubenį supilkite alyvuogių aliejų.
Žingsnis 3
Kiekvieną cukinijos apskritimą pamirkykite aliejuje, tada apvoliokite sausame mišinyje ir dėkite ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos.
Žingsnis 4
Kepkite traškučius 30-40 minučių 150 °C temperatūroje.
Kategorijos