Kepti ešeriai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Kepti ešeriai

Keptuvėje kepti ešeriai yra malonaus švelnaus kvapo ir skonio. Tinkamai jį paruošę gausite tikrą kulinarijos šedevrą. Pasidalysime su jumis receptu, kaip paruošti gardų keptuvėje keptą ešerį su traškia plutele. Receptas gana paprastas, jo gali imtis bet kuris pradedantis virėjas. Galite pridėti bet kokių prieskonių pagal savo skonį ir paruošti mėgstamą garnyrą. Toks originalus ir išskirtinis patiekalas tikrai patiks jums ir visai jūsų šeimai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
13 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti ešeriai Žingsnis 1
Išvalytus ešerius iš abiejų pusių įtrinkite druska ir maltais baltaisiais pipirais.

Žingsnis 2

Kepti ešeriai Žingsnis 2
Kepkite ešerius įkaitintoje keptuvėje nedideliame kiekyje augalinio aliejaus.

Žingsnis 3

Kepti ešeriai Žingsnis 3
Kepkite ešerius iš kitos pusės, kol apskrus.

Žingsnis 4

Kepti ešeriai Žingsnis 4
Paruoštą žuvį sudėkite į lėkštę ir papuoškite maltų pipirų mišiniu bei citrinos skiltele. Patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos