Publikavimo data: 2024-06-22
Kepti ešeriai
Keptuvėje kepti ešeriai yra malonaus švelnaus kvapo ir skonio. Tinkamai jį paruošę gausite tikrą kulinarijos šedevrą. Pasidalysime su jumis receptu, kaip paruošti gardų keptuvėje keptą ešerį su traškia plutele. Receptas gana paprastas, jo gali imtis bet kuris pradedantis virėjas. Galite pridėti bet kokių prieskonių pagal savo skonį ir paruošti mėgstamą garnyrą. Toks originalus ir išskirtinis patiekalas tikrai patiks jums ir visai jūsų šeimai.
Žingsnis 1
Išvalytus ešerius iš abiejų pusių įtrinkite druska ir maltais baltaisiais pipirais.
Žingsnis 2
Kepkite ešerius įkaitintoje keptuvėje nedideliame kiekyje augalinio aliejaus.
Žingsnis 3
Kepkite ešerius iš kitos pusės, kol apskrus.
Žingsnis 4
Paruoštą žuvį sudėkite į lėkštę ir papuoškite maltų pipirų mišiniu bei citrinos skiltele. Patiekite.
Kategorijos