Kepti ešeriai su kopūstų salotomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Kepti ešeriai su kopūstų salotomis

Kepti ešeriai su kopūstų salotomis yra subalansuotas patiekalas. Jei kepimą pakeisite kepimu orkaitėje, šį patiekalą pagrįstai galite laikyti visiškai dietiniu. Ešerys garsėja paruošimo paprastumu, jame yra nedaug kaulų, praktiškai neturi specifinio kvapo. Be to, daugelis jį mėgsta dėl turtingo, subtilaus skonio. Galite pridėti bet kokių prieskonių pagal savo skonį ir paruošti mėgstamą garnyrą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
82 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.38/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti ešeriai su kopūstų salotomis Žingsnis 1
Baltąjį kopūstą susmulkinkite šiaudeliais.

Žingsnis 2

Kepti ešeriai su kopūstų salotomis Žingsnis 2
Agurką supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Kepti ešeriai su kopūstų salotomis Žingsnis 3
Tinkamo dydžio inde sumaišykite kopūstus, agurkus, smulkintą žaliąjį svogūną ir česnaką. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Visus ingredientus sumaišykite.

Žingsnis 4

Kepti ešeriai su kopūstų salotomis Žingsnis 4
Kepkite ešerius įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus iš abiejų pusių, kol taps traškūs.

Žingsnis 5

Kepti ešeriai su kopūstų salotomis Žingsnis 5
Į lėkštę sudėkite paruoštą žuvį ir šalia jos sudėkite kopūstų salotas. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos