Publikavimo data: 2024-06-22
Kepti ešeriai su kopūstų salotomis
Kepti ešeriai su kopūstų salotomis yra subalansuotas patiekalas. Jei kepimą pakeisite kepimu orkaitėje, šį patiekalą pagrįstai galite laikyti visiškai dietiniu. Ešerys garsėja paruošimo paprastumu, jame yra nedaug kaulų, praktiškai neturi specifinio kvapo. Be to, daugelis jį mėgsta dėl turtingo, subtilaus skonio. Galite pridėti bet kokių prieskonių pagal savo skonį ir paruošti mėgstamą garnyrą.
Žingsnis 1
Baltąjį kopūstą susmulkinkite šiaudeliais.
Žingsnis 2
Agurką supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Tinkamo dydžio inde sumaišykite kopūstus, agurkus, smulkintą žaliąjį svogūną ir česnaką. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Visus ingredientus sumaišykite.
Žingsnis 4
Kepkite ešerius įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus iš abiejų pusių, kol taps traškūs.
Žingsnis 5
Į lėkštę sudėkite paruoštą žuvį ir šalia jos sudėkite kopūstų salotas. Gero apetito.
Kategorijos