Publikavimo data: 2024-04-09
Kepti grybai su šonine
Kepti grybai su šonine - tai puikus sotaus, greito ir skanaus karšto patiekalo su mėgstamu garnyru pasirinkimas. Šį patiekalą taip pat galite naudoti kaip skrebučių ar sumuštinių priedą. Jei norite aštresnio skonio, be paprikos galite įdėti raudonųjų pipirų, aitriosios paprikos arba pipirų mišinio.
Žingsnis 1
Nupjaukite nupjautą grybų kotelių pusę ir supjaustykite juos griežinėliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 3
Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 4
Šoninę supjaustykite nedidelėmis juostelėmis.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę su šiek tiek augalinio aliejaus.
Žingsnis 6
Į keptuvę sudėkite susmulkintą svogūną ir česnaką.
Žingsnis 7
Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytą šoninę.
Žingsnis 8
Į keptuvę įpilkite sviesto.
Žingsnis 9
Kepkite ingredientus 10-15 minučių, kol iškeps, nepamiršdami pamaišyti. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Įberkite smulkintų petražolių.
Žingsnis 10
Iškeptus grybus su šonine sudėkite į lėkštę ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos