Kepti grybai su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Kepti grybai su sūriu

Kepti grybai su sūriu - greitas ir skanus garnyras prie bet kokio pagrindinio patiekalo. Jam paruošti reikės grybų, svogūnų, grietinėlės, sūrio ir prieskonių. Visi ingredientai apkepami keptuvėje, grybai pamirkomi grietinėlėje ir prieskoniuose ir įgauna ypatingą skonį bei aromatą. Kepti grybai su sūriu puikiai dera su makaronais. Rinkdamiesi grybus pirmenybę teikite vidutinio dydžio grybams su baltomis, kreminėmis arba rudomis kepurėlėmis.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
139 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti grybai su sūriu Žingsnis 1
Apkepkite svogūnus ir grybus. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi sudėkite svogūnus, kepkite 1-2 minutes, tada sudėkite grybus ir kepkite dar 3-5 minutes.

Žingsnis 2

Kepti grybai su sūriu Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Grietinėlę sumaišykite su druska, pipirais, lauro lapais ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Kepti grybai su sūriu Žingsnis 3
Sujunkite pagrindus. Kai grybai apskrus, supilkite į keptuvę grietinėlę ir ant silpnos ugnies troškinkite grybus 5-7 minutes. Tada atsargiai dalimis sudėkite sūrį, maišydami grybus į grietinėlę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos