Publikavimo data: 2024-04-17
Kepti grybai su sūriu
Kepti grybai su sūriu - greitas ir skanus garnyras prie bet kokio pagrindinio patiekalo. Jam paruošti reikės grybų, svogūnų, grietinėlės, sūrio ir prieskonių. Visi ingredientai apkepami keptuvėje, grybai pamirkomi grietinėlėje ir prieskoniuose ir įgauna ypatingą skonį bei aromatą. Kepti grybai su sūriu puikiai dera su makaronais. Rinkdamiesi grybus pirmenybę teikite vidutinio dydžio grybams su baltomis, kreminėmis arba rudomis kepurėlėmis.
Žingsnis 1
Apkepkite svogūnus ir grybus. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi sudėkite svogūnus, kepkite 1-2 minutes, tada sudėkite grybus ir kepkite dar 3-5 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Grietinėlę sumaišykite su druska, pipirais, lauro lapais ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Sujunkite pagrindus. Kai grybai apskrus, supilkite į keptuvę grietinėlę ir ant silpnos ugnies troškinkite grybus 5-7 minutes. Tada atsargiai dalimis sudėkite sūrį, maišydami grybus į grietinėlę.
Kategorijos