Kepti grybai su sūriu ir garstyčiomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Kepti grybai su sūriu ir garstyčiomis

Originalus patiekalas grybų mėgėjams - grybai, kepti su sūriu! Grybai, iškepti su tarkuoto sūrio, švelnios grietinės ir aštrių garstyčių įdaru! Šie grybai yra vienas turtingiausių baltymų šaltinių tarp maisto produktų. Patiekalas dėl mažo angliavandenių kiekio jame pasirodo esąs gana mažai kaloringas. Todėl patiekalas tinka tiems, kurie saugo savo sveikatą ir figūrą! Originalus receptas šventiniam stalui!
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Garstyčios
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.64/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti grybai su sūriu ir garstyčiomis Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Kepti grybai su sūriu ir garstyčiomis Žingsnis 2
Iš grybų išimkite kojeles ir vidurį.

Žingsnis 3

Kepti grybai su sūriu ir garstyčiomis Žingsnis 3
Į atskirą dubenį sudėkite tarkuotą sūrį, grietinę ir garstyčių sėklas. Visus ingredientus dubenyje sumaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Kepti grybai su sūriu ir garstyčiomis Žingsnis 4
Paimkite stiklinį kepimo indą, sudėkite į jį grybų ruošinius. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.

Žingsnis 5

Kepti grybai su sūriu ir garstyčiomis Žingsnis 5
Užpilkite grybus grietinės, tarkuoto sūrio ir garstyčių mišiniu.

Žingsnis 6

Kepti grybai su sūriu ir garstyčiomis Žingsnis 6
20 minučių pašaukite į 180 C įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos