Publikavimo data: 2024-04-14
Kepti grybai su sūriu ir garstyčiomis
Originalus patiekalas grybų mėgėjams - grybai, kepti su sūriu! Grybai, iškepti su tarkuoto sūrio, švelnios grietinės ir aštrių garstyčių įdaru! Šie grybai yra vienas turtingiausių baltymų šaltinių tarp maisto produktų. Patiekalas dėl mažo angliavandenių kiekio jame pasirodo esąs gana mažai kaloringas. Todėl patiekalas tinka tiems, kurie saugo savo sveikatą ir figūrą! Originalus receptas šventiniam stalui!
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Iš grybų išimkite kojeles ir vidurį.
Žingsnis 3
Į atskirą dubenį sudėkite tarkuotą sūrį, grietinę ir garstyčių sėklas. Visus ingredientus dubenyje sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Paimkite stiklinį kepimo indą, sudėkite į jį grybų ruošinius. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 5
Užpilkite grybus grietinės, tarkuoto sūrio ir garstyčių mišiniu.
Žingsnis 6
20 minučių pašaukite į 180 C įkaitintą orkaitę.
Kategorijos