Kepti jūros ešeriai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepti jūros ešeriai

Šio žuvies gaminimo būdo mane išmokė draugas žvejys. Galima kepti bet kokią žuvį, net ir labiausiai kaulėta žuvis puikiai tinka. Dėl gilių pjūvių smulkūs kaulai iškepa ir tampa valgomi.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Kepti jūros ešeriai Žingsnis 1
Išvalykite žuvį, išimkite vidų ir žiaunas. Padarykite kuo daugiau gilių pjūvių.

Žingsnis 2

Kepti jūros ešeriai Žingsnis 2
Sumaišykite miltus, prieskonius ir druską.

Žingsnis 3

Kepti jūros ešeriai Žingsnis 3
Žuvį pabarstykite miltais. Miltai turi patekti į visus įpjovimus ir vidų.

Žingsnis 4

Kepti jūros ešeriai Žingsnis 4
Į gerai įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir sudėkite žuvį. Kepkite po 7 minutes iš abiejų pusių (galite uždengti dangčiu).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos