Kepti kalmarai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Kepti kalmarai

Kepti kalmarai yra korėjiečių virtuvės patiekalas. Skanius keptus kalmarus su sviestu, miltais ir česnaku nesunku paruošti pagal šį receptą. Pikantiško skonio keptuvėje su svogūnais keptiems kalmarams suteikia kiaušinių ir sūrio padažas, kuris patiekalui kepant užpilamas. Šį patiekalą galima ruošti ir šventiniam stalui, ir kasdieniam valgiaraščiui.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, vėžiagyviai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti kalmarai Žingsnis 1
Apkepkite kalmarus su svogūnais ir česnakais. Įkaitintoje keptuvėje sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus, suberkite česnaką ir miltus, viską išmaišykite. Į keptuvę sudėkite kalmarų mėsą. Pasūdykite ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kepti kalmarai Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į dubenį įmuškite kiaušinį, gerai išmaišykite, supilkite tarkuotą sūrį. Gautą padažą supilkite į keptuvėje esančius kalmarus. Kepkite ant didelės ugnies 2-3 minutes, nuolat maišydami. Išjunkite kaitlentę, uždenkite dangčiu. Palikite pastovėti apie 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos