Publikavimo data: 2024-03-30
Kepti kalmarai
Kepti kalmarai yra korėjiečių virtuvės patiekalas. Skanius keptus kalmarus su sviestu, miltais ir česnaku nesunku paruošti pagal šį receptą. Pikantiško skonio keptuvėje su svogūnais keptiems kalmarams suteikia kiaušinių ir sūrio padažas, kuris patiekalui kepant užpilamas. Šį patiekalą galima ruošti ir šventiniam stalui, ir kasdieniam valgiaraščiui.
Žingsnis 1
Apkepkite kalmarus su svogūnais ir česnakais. Įkaitintoje keptuvėje sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus, suberkite česnaką ir miltus, viską išmaišykite. Į keptuvę sudėkite kalmarų mėsą. Pasūdykite ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į dubenį įmuškite kiaušinį, gerai išmaišykite, supilkite tarkuotą sūrį. Gautą padažą supilkite į keptuvėje esančius kalmarus. Kepkite ant didelės ugnies 2-3 minutes, nuolat maišydami. Išjunkite kaitlentę, uždenkite dangčiu. Palikite pastovėti apie 10 minučių.
Kategorijos