Kepti kalmarai folijoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Kepti kalmarai folijoje

Kepti kalmarai - labai skanus ir greitai paruošiamas patiekalas, kuris vis labiau populiarėja. Kalmarus galite kepti su įvairiais įdarais. Į mūsų receptą įdėjome krevečių ir chereso, kuris suteiks ne tik gardų aromatą, bet ir sodrų skonį. Vietoj chereso galite naudoti ir baltąjį sausą vyną.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
139 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti kalmarai folijoje Žingsnis 1
Apvoliokite kalmarus ir krevetes miltuose ir sudėkite ant aliejumi pateptos folijos. Folijos kraštus patraukite į viršų. Ant viršaus pabarstykite smulkiai supjaustytų žolelių, apšlakstykite grietine, sojų padažu ir vynu, ant viršaus uždėkite sviesto griežinėlių. Uždenkite kitu folijos lakštu ir sandariai apvyniokite kraštus, dėkite ant orkaitės grotelių ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Žingsnis 2

Kepti kalmarai folijoje Žingsnis 2
Paruoštą patiekalą apšlakstykite citrinos sultimis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos