Kepti kalmarai sojų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Kepti kalmarai sojų padaže

Kepti kalmarai sojų padaže - receptas pikantiškų patiekalų su jūros gėrybėmis mėgėjams. Karštas užkandis per kelias minutes iškepa keptuvėje. Ypatingo skonio patiekalui suteikia česnakinis padažas. Pagrindinis užkandžio ingredientas - kalmarai. Jis parduodamas šaldytas. Svarbu rinktis kokybišką produktą, kuris nebuvo daug kartų atitirpintas ir užšaldytas ir neprarado maistinių savybių. Tokie kalmarai turi tolygų glazūros sluoksnį, o pačios skerdenos be matomų pažeidimų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, vėžiagyviai, sojų pupelės
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti kalmarai sojų padaže Žingsnis 1
Apkepkite svogūnus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite svogūnus, kol taps auksinės spalvos. Stebėkite, kad jie nesudegtų.

Žingsnis 2

Kepti kalmarai sojų padaže Žingsnis 2
Sudėkite svogūnus ir kalmarus. Sudėkite kalmarų mėsą į keptuvę ir kepkite 1 minutę ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Kepti kalmarai sojų padaže Žingsnis 3
Į kalmarus sudėkite likusius ingredientus. Į keptuvę su svogūnais ir kalmarais sudėkite česnako kubelius, supilkite sojų padažą, pagal skonį įberkite pipirų ir druskos. Išmaišykite ingredientus, toliau kepkite 2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos