Publikavimo data: 2024-03-30
Kepti kalmarai sojų padaže
Kepti kalmarai sojų padaže - receptas pikantiškų patiekalų su jūros gėrybėmis mėgėjams. Karštas užkandis per kelias minutes iškepa keptuvėje. Ypatingo skonio patiekalui suteikia česnakinis padažas. Pagrindinis užkandžio ingredientas - kalmarai. Jis parduodamas šaldytas. Svarbu rinktis kokybišką produktą, kuris nebuvo daug kartų atitirpintas ir užšaldytas ir neprarado maistinių savybių. Tokie kalmarai turi tolygų glazūros sluoksnį, o pačios skerdenos be matomų pažeidimų.
Žingsnis 1
Apkepkite svogūnus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite svogūnus, kol taps auksinės spalvos. Stebėkite, kad jie nesudegtų.
Žingsnis 2
Sudėkite svogūnus ir kalmarus. Sudėkite kalmarų mėsą į keptuvę ir kepkite 1 minutę ant silpnos ugnies.
Žingsnis 3
Į kalmarus sudėkite likusius ingredientus. Į keptuvę su svogūnais ir kalmarais sudėkite česnako kubelius, supilkite sojų padažą, pagal skonį įberkite pipirų ir druskos. Išmaišykite ingredientus, toliau kepkite 2 minutes.
Kategorijos