Kepti kalmarai sojų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Kepti kalmarai sojų padaže

Kepti kalmarai sojų padaže - receptas pikantiškų patiekalų su jūros gėrybėmis mėgėjams. Karštas užkandis per kelias minutes iškepa keptuvėje. Ypatingo skonio patiekalui suteikia česnakinis padažas. Pagrindinis užkandžio ingredientas - kalmarai. Jis parduodamas šaldytas. Svarbu rinktis kokybišką produktą, kuris nebuvo daug kartų atitirpintas ir užšaldytas ir neprarado maistinių savybių. Tokie kalmarai turi tolygų glazūros sluoksnį, o pačios skerdenos be matomų pažeidimų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, vėžiagyviai, sojų pupelės
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Kepti kalmarai sojų padaže Žingsnis 1
Apkepkite svogūnus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite svogūnus, kol taps auksinės spalvos. Stebėkite, kad jie nesudegtų.

Žingsnis 2

Kepti kalmarai sojų padaže Žingsnis 2
Sudėkite svogūnus ir kalmarus. Sudėkite kalmarų mėsą į keptuvę ir kepkite 1 minutę ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Kepti kalmarai sojų padaže Žingsnis 3
Į kalmarus sudėkite likusius ingredientus. Į keptuvę su svogūnais ir kalmarais sudėkite česnako kubelius, supilkite sojų padažą, pagal skonį įberkite pipirų ir druskos. Išmaišykite ingredientus, toliau kepkite 2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, jūros gėrybių patiekalai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos