Kepti kalmarai su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Kepti kalmarai su grybais

Kepti kalmarai su grybais - nepaprastai aromatingas ir skanus patiekalas. Korėjos virtuvėje gausu neįprastų receptų, kurie patiks jūros gėrybių mėgėjams. Kepti kalmarai su grybais ir svogūnais patiks ir prieskonių mėgėjams - imbieras, aitriosios paprikos ir sojų padažas pagardins karštą užkandį. Patiekalas paruošiamas per kelias minutes. Jį tinka patiekti su neutraliais garnyrais, pavyzdžiui, ryžiais ar bulvėmis.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, vėžiagyviai, soja
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti kalmarai su grybais Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Įkaitinkite keptuvę ir augaliniame aliejuje pakepinkite česnaką ir svogūną, kol pusiau iškeps. Sudėkite susmulkintą aitriąją papriką ir imbiero šaknį ir sudėkite grybus. Sumažinkite kaitrą ir keptuvę uždenkite dangčiu. Troškinkite 1-2 minutes.

Žingsnis 2

Kepti kalmarai su grybais Žingsnis 2
Sudėkite grybus su kalmarais. Kai grybai išleis sultis, į keptuvę sudėkite kalmarų mėsą. Išmaišykite ir troškinkite 2 minutes. Supilkite citrinos sulčių ir sojų padažo mišinį. Pagardinkite druska ir pipirais. Toliau troškinkite kalmarus dar 3 minutes.

Žingsnis 3

Kepti kalmarai su grybais Žingsnis 3
Sudėkite žoleles. Į keptuvę suberkite smulkintus krapus ir nukelkite nuo ugnies. Palikite kalmarus po dangčiu apie 5-7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos