Publikavimo data: 2024-03-30
Kepti kalmarai su grybais
Kepti kalmarai su grybais - nepaprastai aromatingas ir skanus patiekalas. Korėjos virtuvėje gausu neįprastų receptų, kurie patiks jūros gėrybių mėgėjams. Kepti kalmarai su grybais ir svogūnais patiks ir prieskonių mėgėjams - imbieras, aitriosios paprikos ir sojų padažas pagardins karštą užkandį. Patiekalas paruošiamas per kelias minutes. Jį tinka patiekti su neutraliais garnyrais, pavyzdžiui, ryžiais ar bulvėmis.
Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Įkaitinkite keptuvę ir augaliniame aliejuje pakepinkite česnaką ir svogūną, kol pusiau iškeps. Sudėkite susmulkintą aitriąją papriką ir imbiero šaknį ir sudėkite grybus. Sumažinkite kaitrą ir keptuvę uždenkite dangčiu. Troškinkite 1-2 minutes.
Žingsnis 2
Sudėkite grybus su kalmarais. Kai grybai išleis sultis, į keptuvę sudėkite kalmarų mėsą. Išmaišykite ir troškinkite 2 minutes. Supilkite citrinos sulčių ir sojų padažo mišinį. Pagardinkite druska ir pipirais. Toliau troškinkite kalmarus dar 3 minutes.
Žingsnis 3
Sudėkite žoleles. Į keptuvę suberkite smulkintus krapus ir nukelkite nuo ugnies. Palikite kalmarus po dangčiu apie 5-7 minutes.
Kategorijos