Kepti kalmarai tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Kepti kalmarai tešloje

Kepti kalmarai tešloje yra sotus ir kaloringas korėjiečių virtuvės užkandis. Prieš kepant kalmarus keptuvėje, juos reikia atitirpinti ir pašalinti plėveles. Pagal receptą moliuską reikia kepti kelias minutes, nes ilgai termiškai apdorojant mėsa tampa kieta. Kalmarų tešla gaminama elementariai, o galutinis rezultatas pranoksta visus lūkesčius.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, vėžiagyviai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (39 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti kalmarai tešloje Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į dubenėlį įmuškite vištos kiaušinį, išmaišykite jį šakute, įberkite druskos ir pipirų. Miltus ir džiūvėsėlius supilkite į atskirus dubenėlius.

Žingsnis 2

Kepti kalmarai tešloje Žingsnis 2
Kepkite kalmarus tešloje. Paimkite po vieną kalmaro žiedą, apvoliokite jį miltuose, pamirkykite kiaušinyje, tada džiūvėsėliuose. Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir 2-3 minutes kepkite apvoliotus kalmarų žiedus. Dėkite žiedus ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos