Publikavimo data: 2024-04-02
Kepti kalmarai tešloje
Kepti kalmarai tešloje yra sotus ir kaloringas korėjiečių virtuvės užkandis. Prieš kepant kalmarus keptuvėje, juos reikia atitirpinti ir pašalinti plėveles. Pagal receptą moliuską reikia kepti kelias minutes, nes ilgai termiškai apdorojant mėsa tampa kieta. Kalmarų tešla gaminama elementariai, o galutinis rezultatas pranoksta visus lūkesčius.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į dubenėlį įmuškite vištos kiaušinį, išmaišykite jį šakute, įberkite druskos ir pipirų. Miltus ir džiūvėsėlius supilkite į atskirus dubenėlius.
Žingsnis 2
Kepkite kalmarus tešloje. Paimkite po vieną kalmaro žiedą, apvoliokite jį miltuose, pamirkykite kiaušinyje, tada džiūvėsėliuose. Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir 2-3 minutes kepkite apvoliotus kalmarų žiedus. Dėkite žiedus ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.
Kategorijos