Publikavimo data: 2024-06-08
Kepti pavasariniai suktinukai
Pavasariniai suktinukai yra labai populiarus užkandis, paplitęs visame pasaulyje. Jie dažnai kepami ir patiekiami su įvairiais padažais. Jei neturite keptuvės, galite naudoti keptuvę storu dugnu. Keptuose suktinukuose gali būti pjaustytų daržovių, mėsos arba jūros gėrybių. Įdaras taip pat gali būti iš anksto apkeptas, tada suvyniotas į ryžių popierių ir vėl apkeptas. Norint pasigaminti užkandį patiems, nereikia jokių ypatingų kulinarinių įgūdžių.
Žingsnis 1
Apdorokite ryžių popierių. Po vieną ryžių popieriaus lapą 3-4 sekundėms panardinkite į dubenį su šiltu vandeniu. Kai lakštai suminkštės, padėkite juos ant švaraus ir sauso paviršiaus.
Žingsnis 2
Išdėliokite įdarą. Ant ryžių popieriaus krašto išdėliokite kopūstus, morkas, paprikas ir žoleles.
Žingsnis 3
Suvyniokite suktinukus. Perdenkite lakštą su įdaru apačioje, apvyniokite kraštus aplink šonus ir susukite. Taip suformuokite visus suktinukus.
Žingsnis 4
Apkepkite pavasarinius suktinukus. Ant ugnies pastatykite keptuvę, įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite suktinukus. Kepkite iš dviejų pusių po 1-2 minutes. Traškius užkandžius tvarkingai išdėliokite lėkštėje.
Kategorijos