Kepti pelengai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepti pelengai

Šioje žuvyje nėra jokių kaulų, mėsa yra tanki ir skani.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
295 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Kepti pelengai Žingsnis 1
Žuvį nuvalykite, nuimkite, supjaustykite nedideliais kepsneliais ir pasūdykite.

Žingsnis 2

Kepti pelengai Žingsnis 2
Miltus supilkite į plokščią lėkštę ir taip pat pasūdykite. Tada žuvies gabalėlius apvoliokite miltuose.

Žingsnis 3

Kepti pelengai Žingsnis 3
Sudėkite žuvį į įkaitintą keptuvę.

Žingsnis 4

Kepti pelengai Žingsnis 4
Kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos, tada uždenkite ir kepkite dar porą minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos