Publikavimo data: 2025-08-18
Kepti pitos suktinukai su malta mėsa ir bulvėmis
Skanus ir greitas sotus patiekalas.
Žingsnis 1
Nuluptas žalias bulves sutarkuokite, nuspauskite.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 3
Dubenyje sumaišykite maltą mėsą, svogūnus, bulves, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 4
Tolygiai paskirstykite maltą mėsą ant pitos duonos.
Žingsnis 5
Suvyniokite ir supjaustykite 1,5-2 cm storio riekelėmis.
Žingsnis 6
Dubenyje sumaišykite kiaušinį ir pieną.
Žingsnis 7
Gabalėlius panardinkite į kiaušinio ir pieno mišinį ir apkepkite keptuvėje šiek tiek augalinio aliejaus.
Žingsnis 8
Paruoštus suktinukus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad riebalų perteklius pasišalintų.
Kategorijos