Kepti pomidorai su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Kepti pomidorai su sūriu

Keptuvėje kepti pomidorai su sūriu - receptas iš Italijos. Italai šį patiekalą su kitais užkandžiais patiekia per tradicines sekmadienio vakarienes. Pomidorai kepami sūrio tešloje su česnakais ir svogūnais. Tai labai spalvingas, tačiau paprastas patiekalas. Norint jį pagaminti tikrai, geriausia naudoti tvirtus pomidorus. Paruošti užtruks apie 10 minučių, o rezultatas tikrai patiks.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (40 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti pomidorai su sūriu Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Lengvai įmuškite kiaušinį, sudėkite grietinę, tarkuotą sūrį ir svogūną.

Žingsnis 2

Kepti pomidorai su sūriu Žingsnis 2
Apkepkite pomidorus tešloje. Pomidorų griežinėlius pagardinkite druska, pipirais ir smulkintu česnaku. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Ant kiekvieno griežinėlio užtepkite sūrio mišinio ir kepkite po dangčiu, kol apskrus, 2-3 minutes. Patarimas. Sūris keptuvėje gali išsiskirti. Iškepęs jis gerai išlaikys formą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos