Kepti raudonieji snaperiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kepti raudonieji snaperiai

Kepti jūriniai ešeriai yra švelni, sultinga ir labai aromatinga žuvis, kuriai paruošti virtuvėje nereikia praleisti valandų. Raudonieji ešeriai yra skani ir sveika žuvis. Ji turi nedaug kaulų, yra vidutiniškai riebi ir tinka kepti. Žuvis turi daug naudingų savybių, kurios suteikia jai pilną teisę pretenduoti į sveikiausių maisto produktų pirmenybę. Ešeriuose yra organizmui būtinų vitaminų A, B, D, PP grupių, taip pat daug omega-3 riebalų rūgšties.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti raudonieji snaperiai Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite apskritimais.

Žingsnis 2

Kepti raudonieji snaperiai Žingsnis 2
Kepimo indo dugną ištepkite alyvuogių aliejumi. Išdėliokite svogūnų žiedus, tada raudonąsias paprikas, ant viršaus uždėkite laimo skilteles ir prieskonines žoleles pagal savo skonį.

Žingsnis 3

Kepti raudonieji snaperiai Žingsnis 3
Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Žingsnis 4

Kepti raudonieji snaperiai Žingsnis 4
Iškeptus ešerius sudėkite į lėkštę. Papuoškite balzaminiu padažu. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos