Publikavimo data: 2024-09-16
Kepti raudonieji snaperiai
Kepti jūriniai ešeriai yra švelni, sultinga ir labai aromatinga žuvis, kuriai paruošti virtuvėje nereikia praleisti valandų. Raudonieji ešeriai yra skani ir sveika žuvis. Ji turi nedaug kaulų, yra vidutiniškai riebi ir tinka kepti. Žuvis turi daug naudingų savybių, kurios suteikia jai pilną teisę pretenduoti į sveikiausių maisto produktų pirmenybę. Ešeriuose yra organizmui būtinų vitaminų A, B, D, PP grupių, taip pat daug omega-3 riebalų rūgšties.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 2
Kepimo indo dugną ištepkite alyvuogių aliejumi. Išdėliokite svogūnų žiedus, tada raudonąsias paprikas, ant viršaus uždėkite laimo skilteles ir prieskonines žoleles pagal savo skonį.
Žingsnis 3
Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Žingsnis 4
Iškeptus ešerius sudėkite į lėkštę. Papuoškite balzaminiu padažu. Mėgaukitės.
Kategorijos