Publikavimo data: 2025-08-19
Kepti šamai kukurūzų miltuose
Keptuvėje kepti šamai yra traškūs iš išorės, o viduje - švelnūs ir sultingi. Tokia žuvis tinka su bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis, ji išlieka skani net ir šalta. Kepti šamus labai lengva ir greita paruošti. Dėl traškios duonos žuvis puikiai išlaiko savo formą ir nesubyra, įgauna sodresnį ir įdomesnį skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite žuviai skirtus džiūvėsėlius. Į atskirus dubenėlius suberkite kukurūzų miltus ir kvietinius miltus. Į kvietinius miltus pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kiaušinius suplakite su šakute ir žiupsneliu druskos.
Žingsnis 2
Žuvį apskrudinkite ir iškepkite. Kiekvieną žuvies gabalėlį pirmiausia pamirkykite kvietiniuose miltuose ir prieskoniuose, paskui kiaušinyje ir kukurūzų miltuose. Kepkite žuvį įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi po 5 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos