Kepti skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Kepti skrebučiai

Kepti skrebučiai - puikus pasirinkimas lengviems pusryčiams ar užkandžiui prie šventinio stalo. Į skrebučio įdarą įeina sultingi pipirai, kurie suteikia lengvo saldaus skonio. Jį švelniai papildo sūrios krabų lazdelių ir tarkuoto sūrio natos. Originalus ingredientų derinys sukurs įdomų skonį ir neabejotinai visus nustebins.
Gaminimo laikas
17 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
214 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Kepti skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Paprikas supjaustykite mažais kubeliais, krabų lazdeles susmulkinkite. Sūrį sutarkuokite tarka su mažomis skylutėmis.

Žingsnis 2

Kepti skrebučiai Žingsnis 2
Užtepkite įdarą ant duonos. Dubenyje sumaišykite visus ingredientus ir įpilkite majonezo. Mišinį išmaišykite. Ant duonos riekelių užtepkite 2 valgomuosius šaukštus mišinio.

Žingsnis 3

Kepti skrebučiai Žingsnis 3
Iškepkite skrebučius. Padėkite skrebučius ant kepimo skardos. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos