Publikavimo data: 2024-06-23
Kepti skrebučiai
Kepti skrebučiai - puikus pasirinkimas lengviems pusryčiams ar užkandžiui prie šventinio stalo. Į skrebučio įdarą įeina sultingi pipirai, kurie suteikia lengvo saldaus skonio. Jį švelniai papildo sūrios krabų lazdelių ir tarkuoto sūrio natos. Originalus ingredientų derinys sukurs įdomų skonį ir neabejotinai visus nustebins.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Paprikas supjaustykite mažais kubeliais, krabų lazdeles susmulkinkite. Sūrį sutarkuokite tarka su mažomis skylutėmis.
Žingsnis 2
Užtepkite įdarą ant duonos. Dubenyje sumaišykite visus ingredientus ir įpilkite majonezo. Mišinį išmaišykite. Ant duonos riekelių užtepkite 2 valgomuosius šaukštus mišinio.
Žingsnis 3
Iškepkite skrebučius. Padėkite skrebučius ant kepimo skardos. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 7 minutes.
Kategorijos