Kepti sultingi karpiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Kepti sultingi karpiai

Žuvis būna minkšta, sultinga ir aromatinga. Ji skani ir karšta, iškart po virimo, ir šalta.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti sultingi karpiai Žingsnis 1
Karpio skerdeną supjaustykite iš abiejų pusių. Įtrinkite druska ir prieskoniais ir palikite maždaug 10 minučių pailsėti.

Žingsnis 2

Kepti sultingi karpiai Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite keptuvėje, kol taps auksinis.

Žingsnis 3

Kepti sultingi karpiai Žingsnis 3
Į skerdenoje padarytus pjūvius sudėkite kepintus svogūnus, palikdami nedidelį kiekį kepimui.

Žingsnis 4

Kepti sultingi karpiai Žingsnis 4
Ant kepimo formos dugno sudėkite likusius svogūnus, tada ant jų sudėkite žuvį. Kepkite orkaitėje, kol iškeps, apie 20-25 minutes 200 °C temperatūroje.

Žingsnis 5

Kepti sultingi karpiai Žingsnis 5
Kol žuvis kepa, paruoškite padažą: sumaišykite pusės citrinos sultis, grietinę ir pipirus. Išimkite kepimo skardą ir užpilkite padažą ant žuvies. Kepkite toliau, kol žuvis taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos