Keptos bulvės su upėtakiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Keptos bulvės su upėtakiu

Upėtakiuose gausu unikalių naudingų medžiagų. Riebalų rūgštys reguliuoja cholesterolio kiekį organizme, stimuliuoja nervų sistemą ir smegenų veiklą. Dažnas upėtakių vartojimas sumažina vėžio riziką. Turėdama visas naudingąsias savybes, žuvis yra labai skani ir soti. Ją galima derinti su daugeliu garnyrų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.26/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptos bulvės su upėtakiu Žingsnis 1
Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi. Pirmuoju sluoksniu sudėkite bulves. Tada ištirpinkite sviestą ir sudėkite česnaką. Išmaišykite ir apvoliokite bulves.

Žingsnis 2

Keptos bulvės su upėtakiu Žingsnis 2
Tada sudėkite žuvį ir supilkite grietinėlę. Grietinėlę sumaišykite su druska, pipirais ir žolelėmis pagal skonį. Tada pabarstykite sūriu. Kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos