Publikavimo data: 2024-03-28
Keptos cukinijos su majonezu
Cukinijos yra dietinis produktas, nes jas sudaro 95 % vandens. Jos taip pat naudingos skrandžiui ir žarnynui ir rekomenduojamos kovojant su viršsvoriu. Keptos cukinijos yra populiarus patiekalas vasaros ir pavasario laikotarpiu. Cukinijas galima greitai ir lengvai paruošti.
Žingsnis 1
Cukiniją supjaustykite vienodais 1,5-2 cm pločio apskritimais. Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Giliame dubenyje sumaišykite majonezą, smulkintus krapus, česnaką ir druską pagal skonį. Išmaišykite iki vientisos masės ir atidėkite į šalį.
Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį aliejaus ir sudėkite miltuose apvoliotus cukinijos griežinėlius.
Žingsnis 4
Kepkite cukinijas iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Virtas cukinijas sudėkite ant popierinio rankšluosčio ir leiskite nusausinti riebalų perteklių. Ant kiekvieno atvėsusio cukinijos gabalėlio užtepkite po šaukštą padažo. Užkandis paruoštas!
Kategorijos