Keptos daržovės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Keptos daržovės

Daugiakomponenčiai daržovių patiekalai visada puikiai atrodo ant stalo. Ryškus žalios, geltonos, oranžinės, oranžinės, violetinės ir kitų spalvų derinys - tokį patiekalą iškart norisi paragauti. Tačiau ne tik grožis būdingas daržovėms. Jos taip pat yra tikras vitaminų ir mineralinių medžiagų lobynas. Karotinas - morkose, kalis ir skaidulinės medžiagos - paprikose, vitaminai PP ir B grupės vitaminai - baklažanuose. Paprasčiausias ir lengviausias būdas praturtinti savo organizmą viskuo, ko jam reikia, - pietums suvalgyti porciją keptų daržovių.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
29 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.84/5 (32 bal.)

Žingsnis 1

Keptos daržovės Žingsnis 1
Morkas supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Keptos daržovės Žingsnis 2
Išimkite paprikos vidurį, išvalykite ertmę nuo sėklų. Paprikas supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 3

Keptos daržovės Žingsnis 3
Atskirkite raudonuosius svogūnus atskirais sluoksniais ir stambiai supjaustykite.

Žingsnis 4

Keptos daržovės Žingsnis 4
Nulupkite baklažaną ir supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 5

Keptos daržovės Žingsnis 5
Grybus supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 6

Keptos daržovės Žingsnis 6
Į kepimo indą sudėkite baklažanus, morkas, svogūnus, grybus ir paprikas. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 7

Keptos daržovės Žingsnis 7
Išmaišykite ir pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos