Keptos daržovės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Keptos daržovės

Daugiakomponenčiai daržovių patiekalai visada puikiai atrodo ant stalo. Ryškus žalios, geltonos, oranžinės, oranžinės, violetinės ir kitų spalvų derinys - tokį patiekalą iškart norisi paragauti. Tačiau ne tik grožis būdingas daržovėms. Jos taip pat yra tikras vitaminų ir mineralinių medžiagų lobynas. Karotinas - morkose, kalis ir skaidulinės medžiagos - paprikose, vitaminai PP ir B grupės vitaminai - baklažanuose. Paprasčiausias ir lengviausias būdas praturtinti savo organizmą viskuo, ko jam reikia, - pietums suvalgyti porciją keptų daržovių.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
29 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.84/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptos daržovės Žingsnis 1
Morkas supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Keptos daržovės Žingsnis 2
Išimkite paprikos vidurį, išvalykite ertmę nuo sėklų. Paprikas supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 3

Keptos daržovės Žingsnis 3
Atskirkite raudonuosius svogūnus atskirais sluoksniais ir stambiai supjaustykite.

Žingsnis 4

Keptos daržovės Žingsnis 4
Nulupkite baklažaną ir supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 5

Keptos daržovės Žingsnis 5
Grybus supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 6

Keptos daržovės Žingsnis 6
Į kepimo indą sudėkite baklažanus, morkas, svogūnus, grybus ir paprikas. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 7

Keptos daržovės Žingsnis 7
Išmaišykite ir pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos