Keptos jautienos brusketos receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Keptos jautienos brusketos receptas

Dabar brusketos tapo madingu užkandžiu, be kurio neapsieina vakarėliai ir furšetai. Anksčiau tai buvo kuklus italų valstiečių užkandis, nes buvo greitai paruošiamas ir nereikėjo jokių ypatingų skanėstų: tai buvo skrudinta duona, apšlakstyta kvapniu alyvuogių aliejumi, pridėta žolelių, daržovių, sūrių ar mėsos. Mūsų recepte brusketos bus papildytos jautienos kepsniu, kuris sujungs dvi nacionalines virtuves - italų ir anglų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptos jautienos brusketos receptas Žingsnis 1
Supjaustykite jautienos kepsnį plonais griežinėliais. Nulupkite raudonąjį svogūną ir supjaustykite plonais griežinėliais, nulupkite česnaką ir perpjaukite pusiau.

Žingsnis 2

Keptos jautienos brusketos receptas Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir kepkite ciabatta, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Keptos jautienos brusketos receptas Žingsnis 3
Aptepkite ciabatta riekes česnaku iš abiejų pusių. Tepdami duoną česnaku per stipriai nespauskite, kitaip pažeisite plutą ir riekės taps šlapios.

Žingsnis 4

Keptos jautienos brusketos receptas Žingsnis 4
Aptepkite kreminiu sūriu ciabatta, dėkite jautienos kepsnį, raudonąjį svogūną ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos