Publikavimo data: 2024-02-04
Keptos jautienos brusketos receptas
Dabar brusketos tapo madingu užkandžiu, be kurio neapsieina vakarėliai ir furšetai. Anksčiau tai buvo kuklus italų valstiečių užkandis, nes buvo greitai paruošiamas ir nereikėjo jokių ypatingų skanėstų: tai buvo skrudinta duona, apšlakstyta kvapniu alyvuogių aliejumi, pridėta žolelių, daržovių, sūrių ar mėsos. Mūsų recepte brusketos bus papildytos jautienos kepsniu, kuris sujungs dvi nacionalines virtuves - italų ir anglų.
Žingsnis 1
Supjaustykite jautienos kepsnį plonais griežinėliais. Nulupkite raudonąjį svogūną ir supjaustykite plonais griežinėliais, nulupkite česnaką ir perpjaukite pusiau.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir kepkite ciabatta, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Aptepkite ciabatta riekes česnaku iš abiejų pusių. Tepdami duoną česnaku per stipriai nespauskite, kitaip pažeisite plutą ir riekės taps šlapios.
Žingsnis 4
Aptepkite kreminiu sūriu ciabatta, dėkite jautienos kepsnį, raudonąjį svogūną ir patiekite.
Kategorijos