Publikavimo data: 2024-06-15
Keptos jautienos skrebučiai
Norėdami pasigaminti jautienos skrebučius, galite naudoti paruoštą mėsą arba kepti ją patys. Mėsą reikia 8-10 val. marinuoti pipiruose, tada apkepti iki auksinės plutelės. Po to jautienos kepsnys iškepamas orkaitėje iki 60 laipsnių temperatūros, suvyniojamas į foliją ir paliekamas pasimarinuoti. Taip sultys pasiskirstys mėsos viduje, o jautienos kepsnys bus sultingas ir minkštas. Duoną rinkitės pagal savo skonį - tinka ciabatta, prancūziška bagetė arba skrudinta duona.
Žingsnis 1
Apkepkite duoną ir paruoškite padažą. Įkaitinkite keptuvę neįpildami aliejaus. Ant vidutinės ugnies išdžiovinkite duonos riekes. Į dubenį sudėkite garstyčias, Vusterio padažą ir majonezą. Sumaišykite ingredientus ir palikite kelioms minutėms, kad pritrauktų.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Įpilkite šiek tiek aliejaus ir pakepinkite svogūną, kol suminkštės. Supjaustytus agurkus sudėkite į dubenį, suberkite svogūną, sūrį ir viską sumaišykite. Dvi duonos riekes iš vienos pusės aptepkite garstyčių padažu. Ant duonos riekelių sudėkite salotų lapus, sūrio ir svogūnų įdarą, skrebučius uždenkite jautienos kepsnio griežinėliais. Skrudintuvą uždenkite likusiomis duonos riekelėmis.
Kategorijos