Publikavimo data: 2024-06-23
Keptos krevetės kriaušėje
Įmantrus patiekalas mėgstantiems išbandyti naujus derinius.
Žingsnis 1
Į verdantį pasūdytą vandenį sudėkite atšildytas žalias krevetes ir virkite 3-5 minutes. Nusausinkite, nuplaukite šaltu vandeniu ir palikite atvėsti.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Į tarkuotą sūrį įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Nuplaukite kriaušes, perpjaukite jas per pusę. Arbatiniu šaukšteliu atsargiai išimkite šerdį ir dalį minkštimo, padarykite ertmę įdarui.
Žingsnis 4
Nulupkite krevetes ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Šaukštu sudėkite krevetes į kriaušes.
Žingsnis 5
Krevetes užpilkite sūrio ir kiaušinių mišiniu, kad krevetės tarsi užsidarytų kriaušėje.
Žingsnis 6
Įdarytas kriaušes sudėkite ant kepimo skardos ir 20 minučių pašaukite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Gero apetito!
Kategorijos