Keptos krevetės kriaušėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Keptos krevetės kriaušėje

Įmantrus patiekalas mėgstantiems išbandyti naujus derinius.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Keptos krevetės kriaušėje Žingsnis 1
Į verdantį pasūdytą vandenį sudėkite atšildytas žalias krevetes ir virkite 3-5 minutes. Nusausinkite, nuplaukite šaltu vandeniu ir palikite atvėsti.

Žingsnis 2

Keptos krevetės kriaušėje Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Į tarkuotą sūrį įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Keptos krevetės kriaušėje Žingsnis 3
Nuplaukite kriaušes, perpjaukite jas per pusę. Arbatiniu šaukšteliu atsargiai išimkite šerdį ir dalį minkštimo, padarykite ertmę įdarui.

Žingsnis 4

Keptos krevetės kriaušėje Žingsnis 4
Nulupkite krevetes ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Šaukštu sudėkite krevetes į kriaušes.

Žingsnis 5

Krevetes užpilkite sūrio ir kiaušinių mišiniu, kad krevetės tarsi užsidarytų kriaušėje.

Žingsnis 6

Keptos krevetės kriaušėje Žingsnis 6
Įdarytas kriaušes sudėkite ant kepimo skardos ir 20 minučių pašaukite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paprastai, yra bendrų alergenų., per 10 minučių, jūros gėrybių užkandžiai, jūsų receptai, krevečių užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos