Keptos krevetės kriaušėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Keptos krevetės kriaušėje

Įmantrus patiekalas mėgstantiems išbandyti naujus derinius.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptos krevetės kriaušėje Žingsnis 1
Į verdantį pasūdytą vandenį sudėkite atšildytas žalias krevetes ir virkite 3-5 minutes. Nusausinkite, nuplaukite šaltu vandeniu ir palikite atvėsti.

Žingsnis 2

Keptos krevetės kriaušėje Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Į tarkuotą sūrį įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Keptos krevetės kriaušėje Žingsnis 3
Nuplaukite kriaušes, perpjaukite jas per pusę. Arbatiniu šaukšteliu atsargiai išimkite šerdį ir dalį minkštimo, padarykite ertmę įdarui.

Žingsnis 4

Keptos krevetės kriaušėje Žingsnis 4
Nulupkite krevetes ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Šaukštu sudėkite krevetes į kriaušes.

Žingsnis 5

Krevetes užpilkite sūrio ir kiaušinių mišiniu, kad krevetės tarsi užsidarytų kriaušėje.

Žingsnis 6

Keptos krevetės kriaušėje Žingsnis 6
Įdarytas kriaušes sudėkite ant kepimo skardos ir 20 minučių pašaukite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos