Tigrinės krevetės tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Tigrinės krevetės tešloje

Traškios keptos krevetės tešloje - skanus ir sveikas patiekalas, patiekiamas vienas arba su garnyru. Jos kepamos keptuvėje keptuvėje arba keptuvėje. Jas iškepti labai lengva, padės žingsnis po žingsnio pateiktas receptas. Ruošdami krevetes tešloje namuose, rinkitės tigrines arba karališkąsias krevetes. Pirkdami jūros gėrybes atkreipkite dėmesį į uodegos formą. Jei ji stipriai susisukusi, vadinasi, krevetės yra šviežios.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
404 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
39 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sezamas, Vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tigrinės krevetės tešloje Žingsnis 1
Krevetes iškepkite keptuvėje. Krevetes apšlakstykite citrinos sultimis. Išmaišykite ir palikite ant stalo.

Žingsnis 2

Tigrinės krevetės tešloje Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite miltus, druską, maltą imbierą ir sodą. Nedidelėmis porcijomis įmaišykite vandenį. Suberkite sezamo sėklas ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Tigrinės krevetės tešloje Žingsnis 3
Apkepkite krevetes. Įkaitinkite augalinį aliejų ant didelės ugnies. Įmerkite krevetes į tešlą. Tuoj pat pašaukite ją į karštą aliejų. Kepkite iš abiejų pusių 1-2 minutes, kol taps auksinės spalvos. Dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pasišalintų riebalų perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos