Publikavimo data: 2024-04-06
Tigrinės krevetės tešloje
Traškios keptos krevetės tešloje - skanus ir sveikas patiekalas, patiekiamas vienas arba su garnyru. Jos kepamos keptuvėje keptuvėje arba keptuvėje. Jas iškepti labai lengva, padės žingsnis po žingsnio pateiktas receptas. Ruošdami krevetes tešloje namuose, rinkitės tigrines arba karališkąsias krevetes. Pirkdami jūros gėrybes atkreipkite dėmesį į uodegos formą. Jei ji stipriai susisukusi, vadinasi, krevetės yra šviežios.
Žingsnis 1
Krevetes iškepkite keptuvėje. Krevetes apšlakstykite citrinos sultimis. Išmaišykite ir palikite ant stalo.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite miltus, druską, maltą imbierą ir sodą. Nedidelėmis porcijomis įmaišykite vandenį. Suberkite sezamo sėklas ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Apkepkite krevetes. Įkaitinkite augalinį aliejų ant didelės ugnies. Įmerkite krevetes į tešlą. Tuoj pat pašaukite ją į karštą aliejų. Kepkite iš abiejų pusių 1-2 minutes, kol taps auksinės spalvos. Dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pasišalintų riebalų perteklius.
Kategorijos