Publikavimo data: 2024-06-22
Keptuvėje keptos krevetės su saldžiarūgščiu padažu
Šį receptą parsivežiau iš Tailando. Kai atostogavome vestuvių kelionėje, negalvojome, kad būtent krevetės šiame patiekale mums taip įsimins. Nusprendžiau jas dar kartą paruošti namuose, mano vyras buvo sužavėtas. Labai paprasta paruošti, o skonis nepamirštamas.
Žingsnis 1
Krevetes 5 minutes virkite verdančiame vandenyje. Nulupkite jas.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Sumaišykite miltus ir vandenį, įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Supilkite aliejų į keptuvę.
Žingsnis 4
Krevetes pirmiausia panardinkite į tešlą, o tada iš karto į džiūvėsėlius. Tada 1-2 min. šaukite jas į verdantį aliejų.
Kategorijos