Keptuvėje keptos krevetės su saldžiarūgščiu padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Keptuvėje keptos krevetės su saldžiarūgščiu padažu

Šį receptą parsivežiau iš Tailando. Kai atostogavome vestuvių kelionėje, negalvojome, kad būtent krevetės šiame patiekale mums taip įsimins. Nusprendžiau jas dar kartą paruošti namuose, mano vyras buvo sužavėtas. Labai paprasta paruošti, o skonis nepamirštamas.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
430 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
36 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.91/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptuvėje keptos krevetės su saldžiarūgščiu padažu Žingsnis 1
Krevetes 5 minutes virkite verdančiame vandenyje. Nulupkite jas.

Žingsnis 2

Paruoškite tešlą. Sumaišykite miltus ir vandenį, įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Supilkite aliejų į keptuvę.

Žingsnis 4

Keptuvėje keptos krevetės su saldžiarūgščiu padažu Žingsnis 4
Krevetes pirmiausia panardinkite į tešlą, o tada iš karto į džiūvėsėlius. Tada 1-2 min. šaukite jas į verdantį aliejų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos