Publikavimo data: 2024-06-23
Krevečių kanapės su pomidorais
Skanus mažai kaloringas patiekalas, kurį įvertins Viduržemio jūros regiono virtuvės mėgėjai.
Žingsnis 1
Krevetes 10 minučių virkite pasūdytame vandenyje su keliais pipirų žirneliais ir lauro lapu. Nusausinkite, nuplaukite ir leiskite atvėsti.
Žingsnis 2
Tuo pačiu metu, kai virė krevetės, maždaug 7-8 minutes virkite kietai virtus kiaušinius. Atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite žiedais.
Žingsnis 3
Nuplaukite pomidorą, supjaustykite jį žiedais.
Žingsnis 4
Suformuokite kanapių pagrindą: į lėkštę sudėkite pomidorų žiedus, ant jų uždėkite kiniško kopūsto gabalėlį, ant kopūsto išdėliokite kiaušinių žiedus.
Žingsnis 5
Nulupkite atvėsusias krevetes, jei jos nebuvo nuluptos, ir sudėkite jas ant kiaušinių. Apšlakstykite balzaminiu padažu.
Žingsnis 6
Patiekalą užbaigiame citrinos alyvuoge, kurią uždedame ant viršaus, ir visus sluoksnius sutvirtiname dantų krapštuku.
Kategorijos