Keptos krevetės su česnaku ir citrina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Keptos krevetės su česnaku ir citrina

Krevetės yra labiausiai prieinamos ir visų mėgstamos jūros gėrybės. Jos būna įvairių dydžių ir net spalvų. Tačiau jas ruošiant reikia atsižvelgti į keletą gudrybių, kad patiekalas būtų kuo skanesnis. Pabandykite ją paruošti pagal šį receptą ir būsite maloniai nustebinti skonio.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
104 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptos krevetės su česnaku ir citrina Žingsnis 1
Česnaką sutrinkite presu arba smulkiai sukapokite. Paimkite keptuvę, įkaitinkite joje šiek tiek saulėgrąžų aliejaus ir minutę pakepinkite česnaką.

Žingsnis 2

Keptos krevetės su česnaku ir citrina Žingsnis 2
Nuplaukite krevetes po tekančiu vandeniu, nusausinkite skysčio perteklių ir sudėkite jas į keptuvę. Kepkite vos kelias minutes, nes kitaip jos bus guminės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos