Keptos tigrinės krevetės su česnaku ir sojų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Keptos tigrinės krevetės su česnaku ir sojų padažu

Tigrinės krevetės yra viena populiariausių krevečių rūšių pasaulyje. Jei nuspręsite jas paruošti, neabejotinai pajusite daug naujų skonių. Kadangi šie vėžiagyviai taip pat yra labai skanūs ir mėsingi. Jas tikrai atpažinsite iš išvaizdos, kiautą dengia juodos juostelės, todėl jų neįmanoma supainioti su kitomis. Ir jų dydis nuostabus, ši rūšis yra viena didžiausių tarp žmonių valgomų krevečių.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptos tigrinės krevetės su česnaku ir sojų padažu Žingsnis 1
Peiliu nuimkite krevečių kiautą ir iš apačios ištraukite vidų. Palikite tik uodegą. Nuplaukite jas po tekančiu vandeniu ir nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.

Žingsnis 2

Keptos tigrinės krevetės su česnaku ir sojų padažu Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir minutę pakepinkite susmulkintą česnaką. Sudėkite nuluptas krevetes, supilkite sojų padažą ir kepkite 2-3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos