Publikavimo data: 2024-10-13
Keptos tigrinės krevetės su česnaku ir sojų padažu
Tigrinės krevetės yra viena populiariausių krevečių rūšių pasaulyje. Jei nuspręsite jas paruošti, neabejotinai pajusite daug naujų skonių. Kadangi šie vėžiagyviai taip pat yra labai skanūs ir mėsingi. Jas tikrai atpažinsite iš išvaizdos, kiautą dengia juodos juostelės, todėl jų neįmanoma supainioti su kitomis. Ir jų dydis nuostabus, ši rūšis yra viena didžiausių tarp žmonių valgomų krevečių.
Žingsnis 1
Peiliu nuimkite krevečių kiautą ir iš apačios ištraukite vidų. Palikite tik uodegą. Nuplaukite jas po tekančiu vandeniu ir nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir minutę pakepinkite susmulkintą česnaką. Sudėkite nuluptas krevetes, supilkite sojų padažą ir kepkite 2-3 minutes.
Kategorijos