Publikavimo data: 2024-06-12
Keptuvėje grietinėlėje ir vyne apvirkite lydekas.
Paruošę šį patiekalą būsite patenkinti šimtu procentų. Nes jame dera nauda ir neįtikėtinas skonis. Naudos suteikia recepte naudojama lydeka. Kadangi ši žuvis pasižymi mėsos švelnumu, nedideliu kaulų kiekiu ir dideliu naudingų mikroelementų, reikalingų mūsų nervų sistemai, virškinimo traktui ir širdies bei kraujagyslių sistemai, kiekiu. Vyno ir grietinėlės derinys suteikia neįtikėtiną kreminį skonį su lengvu prieskonių prieskoniu.
Žingsnis 1
Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite aliejų ir, kai ji įkais, sudėkite žuvį. Kepkite po 1-2 minutes iš abiejų pusių.
Žingsnis 2
Sudėkite apskritimais supjaustytą svogūną ir pakepinkite 2-3 minutes. Tada įpilkite reikiamą kiekį vyno ir druskos.
Žingsnis 3
Įpilkite 100 g grietinėlės. Pagardinkite pagal skonį. Troškinkite ant silpnos ugnies 7-10 minučių.
Žingsnis 4
Kremas turėtų šiek tiek sutirštėti. O lydekos taps auksinės spalvos. Gero apetito.
Kategorijos