Publikavimo data: 2024-06-09
Keptuvėje kepta lašiša.
Lašiša yra sveika žuvis, be to, labai skani. Šią jūros žuvį galima paruošti gana greitai, ji suteiks bet kokiam stalui ryškumo ir šventiškumo. O grietinėlės padažas suteiks pikantiškumo ir padarys žuvį dar sultingesnę. Dėl omega 3 ir kitų vitaminų ši žuvis laikoma viena naudingiausių namų mityboje.
Žingsnis 1
Lašišos kepsnius pagardinkite druska, pipirais ir garstyčiomis. Palikite marinuotis 20 minučių. Marinuokite kepsnius 20 minučių. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir kepkite kepsnius iš abiejų pusių, kol paruduos.
Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną ir pakepinkite. Supilkite grietinėlę ir troškinkite apie 5 minutes. Po troškinimo į padažą sudėkite lašišos kepsnius ir troškinkite dar 10 minučių. Po to kepsnius sudėkite į lėkštes, pabarstykite krapais ir žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos