Keptuvėje kepta lašiša. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Keptuvėje kepta lašiša.

Lašiša yra sveika žuvis, be to, labai skani. Šią jūros žuvį galima paruošti gana greitai, ji suteiks bet kokiam stalui ryškumo ir šventiškumo. O grietinėlės padažas suteiks pikantiškumo ir padarys žuvį dar sultingesnę. Dėl omega 3 ir kitų vitaminų ši žuvis laikoma viena naudingiausių namų mityboje.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Keptuvėje kepta lašiša. Žingsnis 1
Lašišos kepsnius pagardinkite druska, pipirais ir garstyčiomis. Palikite marinuotis 20 minučių. Marinuokite kepsnius 20 minučių. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir kepkite kepsnius iš abiejų pusių, kol paruduos.

Žingsnis 2

Keptuvėje kepta lašiša. Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną ir pakepinkite. Supilkite grietinėlę ir troškinkite apie 5 minutes. Po troškinimo į padažą sudėkite lašišos kepsnius ir troškinkite dar 10 minučių. Po to kepsnius sudėkite į lėkštes, pabarstykite krapais ir žaliaisiais svogūnais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos