Keptuvėje kepta lašiša. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Keptuvėje kepta lašiša.

Lašiša yra sveika žuvis, be to, labai skani. Šią jūros žuvį galima paruošti gana greitai, ji suteiks bet kokiam stalui ryškumo ir šventiškumo. O grietinėlės padažas suteiks pikantiškumo ir padarys žuvį dar sultingesnę. Dėl omega 3 ir kitų vitaminų ši žuvis laikoma viena naudingiausių namų mityboje.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptuvėje kepta lašiša. Žingsnis 1
Lašišos kepsnius pagardinkite druska, pipirais ir garstyčiomis. Palikite marinuotis 20 minučių. Marinuokite kepsnius 20 minučių. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir kepkite kepsnius iš abiejų pusių, kol paruduos.

Žingsnis 2

Keptuvėje kepta lašiša. Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną ir pakepinkite. Supilkite grietinėlę ir troškinkite apie 5 minutes. Po troškinimo į padažą sudėkite lašišos kepsnius ir troškinkite dar 10 minučių. Po to kepsnius sudėkite į lėkštes, pabarstykite krapais ir žaliaisiais svogūnais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos